Koulutukset

Henkilöstön edustajien koulutus
 

Jyty järjestää henkilöstön edustajille eli luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja yhteistoimintaedustajille sekä heidän varaedustajilleen monipuolista koulutusta.

Koulutus on palkallista sopimuskoulutusta eli työnantaja maksaa palkan kyseisiltä koulutuspäiviltä ja liitto kaikki kurssikustannukset (matkat, ruokailut, majoituksen ja opetuksen). 
Lue lisää: ​Kurssiajan palkallisuus

 

Jäsenten koulutus

Jyty haluaa tarjota kouluttautumismahdollisuuden myös muille kuin luottamustehtävissä oleville jäsenilleen. Kaikki kurssit löydät Jytyn nettisivuilta koulutuskalenterista.

Jos kurssi on MAKSULLINEN, ota aina ennen ilmoittautumista yhteys yhdistyksen koulutusvastaavaan selvittääksesi, minkä verran yhdistys osallistuu kurssin kustannuksiin.

2020 Jytyn ammatillisille opintopäivät ja työhyvinvointipäivät

Jyty Lounais-Suomi ry kustantaa jäsentensä Jytyn ammatillisten opintopäivien  ja työhyvinvointipäivien kurssipaketit kokonaan (majoitus 2hh) edellyttäen, että jäsen ennen ilmoittautumista sopii asiasta yhdistyksen koulutusvastaavan kanssa: jytyturku@pp.inet.fi tai puh. 02-2517 011. 

Saatuasi yhdistyksen hyväksynnän ilmoittaudu Jässärin kautta.

Mahdollisen 1 hengen huoneen lisän maksaa jäsen itse.

Ammatillisten opintopäivien matkakustannukset maksaa Jyty (liitto) edullisimman matkustustavan mukaan.

Työhyvinvointipäivien matkakuluja yhdistys korvaa jäsenelleen matkalaskua vastaan 40 euroon asti (0,20 euroa/km tai julkisten kulkuneuvojen kuittien mukaan). 

Työnantajalta kannattaa tiedustella palkallista vapaata koulutusta varten sekä osallistumista kurssikustannuksiin. Työnantajalla on oikeus hakea koulutuksesta koulutusvähennystä, mikäli työnantaja laskee opintopäivät työajaksi.

 

Jytyn MAKSULLISTEN kurssien osalta ota aina ennen ilmoittautumista yhteys yhdistyksen koulutusvastaavaan selvittääksesi, minkä verran yhdistys osallistuu kurssin kustannuksiin:


Yhdistyksen koulutusvastaavana toimii yhdistyksen toimistonhoitaja
Mirja Hasko,
jytyturku@pp.inet.fi
02-2517 011