Emma Teatteri: Miestä näkyvissä

  • ke 15.6.2022 klo 19
  • Emma Teatteri, Kailon saari, Naantali (Muumimaailma)

Emma Teatteri
Kailon Saari, Naantali (Muumimaailma)

Miestä näkyvissä
ke 15.6.2022 klo 19.00

Yhdistys on varannut esitykseen 30 lippua.

Lipun jäsenhinta on 15 euroa.

Vain Jyty Lounais-Suomen jäsenille ja vain yksi lippu per jäsen.

Liput jaetaan teatterilla ennen esitystä, tarkemmat tiedot lähetetään lipun varanneille kesäkuun alussa.

Jäsenten lippuvaraukset alla olevalla lomakkeella viimeistään 9.5.2022. Liput myydään varausjärjestyksessä. Yhdistys lähettää laskun sähköpostitse.PERUUTUSEHDOT: Peruutuksen voi kuluitta tehdä 9.5.2022 asti sähköpostitse toimisto@jytylounaissuomi.fi tai tekstiviestinä p. 040 044 8882. Ilmoittautuminen muuttuu sitovaksi 10.5.2022. Laskutamme lipun todellisen hinnan (30 euroa) jäseneltä, joka peruuttaa varauksensa 9.5.2022 jälkeen ilman lääkärintodistusta tai yhdistyksen hallituksen hyväksymää pätevää syytä, mikäli jonossa ei ole muita lähtijöitä eikä paikkaa saada täytettyä tai jos jäsen ei saavu paikalle.

Kuva: Marita Koivisto / Turun Kaupunginteatteri

Siis miten hukassa voi olla?!

Sirkku on nainen parhaassa iässä, pää täynnä haaveita lapsesta ja ikuisesta onnesta. Mutta sitten mies jättää hänet. Hermoromahdusta seuraa vimmaista itsensä etsimistä, kun näyttelijänä työskentelevä Sirkku kokeilee eri rooleja löytääkseen oman tapansa toipua erosta. Tragikoomisia käänteitä tulviva tarina seuraa Sirkun matkaa oman elämänsä päähenkilöksi. Sivurooleissa nähdään niin bestiksiä, terapeutteja, ex-appivanhempia ja työkavereita kuin liuta sulhokandidaattejakin. 

Marja Kankaan samannimiseen romaaniin perustuvan kesäkomedian dramatisoi ja ohjaa Satu Rasila. Rooleissa riemastuttavat Emma Teatterin kävijöille tutut Linda Wiklund ja Miska Kaukonen sekä uudemmat tuttavuudet Pia Piltz ja Maarit Poussa.

Yhteistyössä Emma ja TKT
Esitys on tuttuun tapaan Turun Kaupunginteatterin ja Emma Teatterin yhteistuotanto. 

Lippujen varausaika on päättynyt.