Heli Laaksonen ja Kyösti Mäkimattila

Heli Laaksosen ja Kyösti Mäkimattilan
Runoja ja lauluja järjissään pysymisestä -konsertti
keskiviikkona 3.5.2023 klo 19.00 Turun konserttitalossa, Aninkaistenkatu 9, Turku


Runoilija-taiteilija-luonto-ohjaaja Heli Laaksonen ja laulaja-lauluntekijä Kyösti Mäkimattila ovat sanoineen ja lauluineen peruskysymysten äärellä. Punaposkinen säestäjä Juha Maunu loihtii kosketinsoittimellaan ihmeellisiä säveliä. Miten pysyä järjissään outoinakin aikoina, raskainakin päivinä?
Konsertin kesto n. 1h 30 min, ei väliaikaa.

Yhdistys on varannut konserttiin 30 lippua. Paikat ovat permannolla (yläpermanto).
Lipun jäsenen omavastuuhinta on 15 €. 
Jäsen voi varata aluksi yhden (1) lipun. 

Jos lippuja jää jäljelle, voi jäsen myöhemmin ilmoitettavasta ajankohdasta lukien varata toisen lipun normaalihintaan (35€).
15.3.2023 lukien jäsen voi varata toisen lipun hintaan 35€.

Jos varaat kaksi lippua, tee kaksi eri varausta omalla nimelläsi!

Peruutusehdot:
Lippuvarauksen voi kuluitta peruuttaa 24.3.2023 asti sähköpostitse toimisto@jytylounaissuomi.fi tai tekstiviestinä puh. 040 044 8882.  Laskutamme jäsenhinnan (15€) lisäksi tapahtuman todellisten kustannusten ja jäsenhinnan välisen erotuksen (20 €) jäseneltä, joka peruuttaa ilmoittautumisensa 24.3.2023 jälkeen ilman lääkärintodistusta tai yhdistyksen hallituksen hyväksymää pätevää syytä, mikäli jonossa ei ole muita lähtijöitä eikä paikkaa saada täytettyä tai jos jäsen ei saavu paikalle. Maksettu jäsenhinta palautetaan, mikäli paikka saadaan täytettyä. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus.

Lippuvaraukset viimeistään 24.3.2023 alla olevalla lomakkeella.