Jyty-yhdistysten yhteinen elokuvailta

Jyty Lounais-Suomi, V-S Jyty ja Varha Jyty järjestävät yksityisnäytöksenä jäsenilleen elokuvaillan, jossa näemme elokuvan One Life.

Elokuva on tositarina brittiläisestä Sir Nicholas ”Nicky” Wintonista, joka auttoi pelastamaan satoja keskieurooppalaisia juutalaispakolaisia natseilta toisen maailmansodan kynnyksellä.

Järjestävien yhdistysten jäsen voi ottaa mukaansa myös työkaverin, jonka ei tarvitse olla em. yhdistysten jäsen.

Kinopalatsi Turku to 11.4.2024, tapahtuma alkaa klo 17.00.
Hinta 10 €/hlö, sisältää juoman ja popparit.

Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 5.4.2024.
Mukaan mahtuu 164 osallistujaa. 

Tapahtumaan ilmoittaudutaan Varha Jytyn nettisivuilla olevalla lomakkeella: https://varhajyty.jytyliitto.net/tapahtumat/yhdistysten-yhteinen-elokuvatapahtu/kuva: www.finnkino.fi

"Uskomaton tositarina kertoo Sir Nicholas “Nicky” Wintonista, joka päivää ennen toista maailmansotaa pelasti yli kuusisataa lasta tuholta natsien käsistä. Nicky piti itseään pankkiirina, ei humanitäärinä, mutta vieraillessaan Prahassa vuonna 1938 hän näki pakenevien juutalaispakolaisten tilanteen. Hän teki sen minkä uskoi olevan oikein - sen mitä kuka tahansa tekisi - ja omistautui asialle. Sota lähestyi, ja alkoi kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuinka monta lasta hän voisi vapauttaa ennen kuin aika loppuisi? 50 vuotta myöhemmin eletään vuotta 1988, ja Nickyä edelleen vaivaa niiden lasten kohtalo, joita hän ei pystynyt auttamaan."
KATSO ELOKUVAN TRAILERI⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠